Succesvolle jonge ondernemers die meer verdienen dan € 1 miljoen

Er is geen leeftijdsgrens voor ondernemen, en een aantal kinderen verdienen al ontzettend veel geld terwijl ze nog te jong zijn om auto te rijden. Zij zijn succesvolle jonge ondernemers.

Er is ook geen leeftijdsgrens om te leren van anderen. Deze indrukwekkende kinderen hebben geleerd van hun fouten tijdens hun vroege leven, maar zijn vastberaden om door te gaan met ondernemen, en het de volgende keer beter te doen. Als jij jouw eerste € 1 miljoen nog niet verdiend hebt, kunnen deze kinderen je misschien wat leren.

Check deze 5 succesvolle jonge ondernemers die € 1 miljoen of meer verdienen. Wat kun jij leren van hun succes?

1. Ben Woldring  (startleeftijd: 13 jaar)

succesvolle jonge ondernemers

Het verhaal van Ben Woldring is bij veel mensen bekend. Hij startte zijn website bellen.com toen hij 13 jaar was, als schoolopdracht. Op zijn website vergeleek hij de telefoontarieven van verschillende aanbieders. Hij begon geld te verdienen met advertenties die hij op zijn website plaatste.

Later heeft hij meerdere vergelijkingssites gemaakt; zijn bedrijf het Bencom Group. Toen hij nog minderjarig was nam hij zijn vader in dienst, later zijn moeder.

Inmiddels, als volwassene, heeft hij miljoenen verdiend en heeft een groot internetbedrijf opgezet waarin wij allerlei vergelijkingssites voor bijvoorbeeld internet, mobiele abonnementen en energie runt.

De les van Ben voor jou:  Wees bescheiden & nuchter!

2. Danny Mekic  (startleeftijd: 15 jaar)

jonge ondernemer met succes

Toen Danny in 2002 slechts 15 jaar was, schreef hij domeinbalie.nl in bij de Kamer van Koophandel. Toen hij 16 jaar was vroeg hij ‘handlichting’ aan, een wettelijke verklaring van meerderjarigheid. Na één zitting ging de rechter akkoord, waarna hij voortaan zelfstandig contracten kon tekenen. Danny stopte op 17-jarige leeftijd met het VWO, om zich volledig te kunnen richten op zijn onderneming. De jaren daarna verdubbelde hij zijn omzet ieder jaar tot ver boven de miljoen euro.

Inmiddels heeft hij zijn eigen adviesbureau NewTeam en werkt hij aan projecten in Dubai en Sydney. Belangrijkste wat geleerd kan worden van Danny Mekic is groot te denken. Hij zei eens ‘Ik zie veel ondernemers met een goed idee dat ze alleen in hun eigen stad of dorp uitvoeren. Maar waarom niet in heel Nederland of op wereldschaal? Zoveel mensen wonen er niet in Nederland, overweeg je website in een andere taal te vertalen en nieuwe markten aan te boren.’

De les van Danny voor jou: Denk groot!

3. Cameron Johnson  (startleeftijd: 11 jaar)

bedrijf starten als je jong bent

Cameron werd door zijn ouders gevraagd om een kaart te maken als uitnodiging voor een buurtfeestje toen hij 11 jaar oud was. De bezoekers vonden zijn kaart erg leuk en vroegen hem of hij ook kaarten voor hem kon maken. Toen hij 14 jaar oud was, is hij als jonge ondernemer ‘Cheers & Tears’ gestart, daarna is hij verder gegaan in online advertenties en softwareontwikkeling. Toen hij op de middelbare school zat verdiende hij $ 400.000 … per maand!

De les van Cameron voor jou: Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen!

4. Evan (startleeftijd: 8 jaar)

succesvolle YouTube ondernemer

Met hulp van zijn vader, startte Evan een YouTube kanaal toen hij 8 jaar was. Op zijn website EvanTube plaatst hij reviews van speelgoed. Hij heeft bijna 1 miljard views van zijn video’s en meer dan 2 miljoen vaste volgers. Door advertenties van o.a. speelgoedbedrijven verdient hij een slordige $ 1.3 miljoen per jaar.

Wat je kunt leren van Evan is dat ondernemen laagdrempelig is – op Youtube kun je relatief eenvoudig een eigen kanaal starten. Laat je daarvan dus niet weerhouden.

De les van Evan voor jou: Doe wat je leuk vindt!

5. Ryan  (startleeftijd: 12 jaar)

succesvolle jonge ondernemers

Ryan heeft tijdens een tv show $ 25.000 opgehaald voor 25% van zijn bedrijf, waardoor het direct een ton waard was. Nu is Ryan eigenaar van Ryan’s Bakery – een webshop voor gezonde honden snacks. Toen hij een interview moest geven, vertelde hij de interviewer ‘Ik ben waarschijnlijk de eerste ondernemer die aangeeft hoe laat hij thuis is van de schoolbus’.

De les van Ryan voor jou: Vind je eigen niche – die is er!

Wat wordt jouw vervolgstap…

Wat een geweldige succesvolle jonge ondernemers! Wat kun je zelf leren van deze jonge ondernemers? 

Belangrijkste lessen die je hieruit kunt trekken voor jezelf is groot te denken, en tegelijkertijd bescheiden en nuchter te blijven. Daarnaast moet je niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen en jouw eigen niche vinden!


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00